Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een klussen maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een klussen die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de klussen, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de klussen en helpen u graag weer verder!

Schakel ons in voor uw verbouwing

Gaat u uw woning verbouwen? Dan wilt u vanzelfsprekend dat het hele proces soepel verloopt, zonder al te veel overlast en vooral zonder vertragingen. Tijd is immers geld! Als u in Sneek de hulp inschakelt van ons klusbedrijf, weet u zeker dat de verbouwing volgens plan verloopt. We informeren u van tevoren duidelijk over de planning, kosten en mogelijkheden. U weet precies waar u aan toe bent! Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring met nieuwbouw, verbouw en renovatie en leidt uw verbouwing dan ook gegarandeerd in goede banen.

Vrijblijvende offerte voor uw verbouwing

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor verbouwing aan een woning of een pand. Bent u benieuwd wat de verbouwing gaat kosten? Wij stellen gratis en vrijblijvend een offerte voor u op. Wij bekijken uw situatie en bespreken uw wensen en budget. Aan de hand daarvan geven we graag advies over de te verrichten werkzaamheden. Door onze ervaring en expertise weten we precies waar u aan moet denken bij bijvoorbeeld een badkamerverbouwing. We stellen voor u een prijsopgave op, waarop de kosten voor de verbouwing staan vermeld. Voor een vakman in Sneek of omgeving zit u goed bij ons.