Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een klussen maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een klussen die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de klussen, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de klussen en helpen u graag weer verder!

Voor al uw onderhoud en renovatie

Wij zijn al jaren een begrip als het gaat om onderhouds- en renovatiewerkzaamheden in Sneek en omgeving. Onze klanten, zowel particulieren als bedrijven, prijzen onze flexibele opstelling en onze professionele werkwijze. Dankzij onze kennis van zowel nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie kunnen wij iedere klus voor u tot een goed einde brengen. Wilt u de gevel van uw pand laten renoveren? Is er onderhoud nodig aan bijvoorbeeld uw keuken of houtwerk? Dit is geen probleem voor onze specialisten. Binnen ons bouwbedrijf hebben wij alle disciplines in huis waarmee we uw klus van A tot Z kunnen verzorgen.

Vakkundige aanpak

Als uw pand verouderd of beschadigd is of niet meer voldoet aan de hedendaagse eisen, biedt onderhoud of renovatie uitkomst. Dankzij renovatie kan uw pand dan weer jarenlang mee! Als u onze hulp inschakelt, weet u zeker dat het werk in goede handen is en dat u zo min mogelijk overlast ervaart. Samen met u stellen we duidelijk vast wat er moet gebeuren en hoe we dit gaan aanpakken. Dit voorkomt verrassingen achteraf!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor onderhoud en renovatie in Sneek? Of wilt u meteen een afspraak inplannen met onze klussers? Neem dan contact met ons op, we zijn u graag van dienst.