De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Voor al uw onderhoud en renovatie

Wij zijn al jarenĀ een begrip als het gaat om onderhouds- en renovatiewerkzaamheden in Sneek en omgeving. Onze klanten, zowel particulieren als bedrijven, prijzen onze flexibele opstelling en onze professionele werkwijze. Dankzij onze kennis van zowel nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie kunnen wij iedere klus voor u tot een goed einde brengen. Wilt u de gevel van uw pand laten renoveren? Is er onderhoud nodig aan bijvoorbeeld uw keuken of houtwerk? Dit is geen probleem voor onze specialisten. Binnen ons bouwbedrijf hebben wij alle disciplines in huis waarmee we uw klus van A tot Z kunnen verzorgen.

Vakkundige aanpak

Als uw pand verouderd of beschadigd is of niet meer voldoet aan de hedendaagse eisen, biedt onderhoud of renovatie uitkomst. Dankzij renovatie kan uw pand dan weer jarenlang mee! Als u onze hulp inschakelt, weet u zeker dat het werk in goede handen is en dat u zo min mogelijk overlast ervaart. Samen met u stellen we duidelijk vast wat er moet gebeuren en hoe we dit gaan aanpakken. Dit voorkomt verrassingen achteraf!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor onderhoud en renovatie in Sneek? Of wilt u meteen een afspraak inplannen met onze klussers? Neem dan contact met ons op, we zijn u graag van dienst.