Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een klussen maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een klussen die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de klussen, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de klussen en helpen u graag weer verder!

Vakman voor al uw installatiewerk

Woont u in Sneek en wilt u uw badkamer moderniseren? Is uw keuken afgeleefd en wilt u deze vernieuwen? Of wilt u een extra toilet laten plaatsen? Voor dit en ander installatiewerk schakelt u in de regio Sneek de hulp in van ons klusbedrijf. Wij hebben jarenlange ervaring met al het mogelijke installatiewerk en zijn u graag van dienst. Onze installateurs zijn stuk voor stuk goed geschoold en beschikken over alle benodigde kennis en kunde om vakwerk te kunnen afleveren. Bovendien verliezen wij het persoonlijke aspect nooit uit het oog, u moet immers tevreden zijn met uw nieuwe keuken of badkamer! Samen bespreken we van tevoren dan ook wat precies uw wensen zijn en stellen we een realistisch plan op. U kunt snel genieten van een uitstekend resultaat!

Waarom een installatiebedrijf inschakelen?

Als u zelf erg handig bent, zal het u waarschijnlijk wel lukken om een douchecabine te plaatsen of een vaatwasser te monteren in uw inbouwkeuken. Als u er echter zeker van wilt zijn dat er in de toekomst geen problemen met uw installaties ontstaan, doet u er verstandig aan om de werkzaamheden uit te besteden aan een installatiebedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw installaties op de juiste wijze worden geplaatst, voor een optimaal resultaat! Informeer naar de mogelijkheden in Sneek en omgeving.