Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een klussen maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een klussen die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de klussen, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de klussen en helpen u graag weer verder!

Waarom timmerwerk uitbesteden?

Timmerwerk is een oud ambacht, dat al eeuwen wordt uitgevoerd. De vakmannen van ons klusbedrijf beheersen het timmervak tot in de puntjes. Moet er in uw woning iets getimmerd worden? Wilt u bijvoorbeeld uw open trap laten dichtmaken? Een houten wandje timmeren? Of de kozijnen aanpakken? Onze timmermannen draaien hun hand hier niet voor om. U kunt deze klussen met een gerust hart aan ons overlaten, dan weet u zeker dat het timmerwerk op professionele wijze gebeurt, binnen het afgesproken tijdsbestek. Ons bedrijf is werkzaam voor particulieren en bedrijven en kan grote en kleine klussen voor u uitvoeren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we vertellen u graag meer!

Jarenlange ervaring

In 1922, toen ons bouw- en klusbedrijf begon, speelde timmerwerk een nog grotere rol binnen bouwbedrijven. Het werken met hout is gelukkig van generatie op generatie overgedragen, waardoor wij u ook vandaag de dag met ons timmerwerk van dienst kunnen zijn. Er is geen klus in of om uw woning waarbij niet getimmerd hoeft te worden. Wij zijn u graag van dienst! Onze klanten prijzen ons om onze effici├źntie en onze prettige, flexibele samenwerking. In Sneek en in de omgeving van Sneek helpen we u graag.