De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Waarom timmerwerk uitbesteden?

Timmerwerk is een oud ambacht, dat al eeuwen wordt uitgevoerd. De vakmannen van ons klusbedrijf beheersen het timmervak tot in de puntjes. Moet er in uw woning iets getimmerd worden? Wilt u bijvoorbeeld uw open trap laten dichtmaken? Een houten wandje timmeren? Of de kozijnen aanpakken? Onze timmermannen draaien hun hand hier niet voor om. U kunt deze klussen met een gerust hart aan ons overlaten, dan weet u zeker dat het timmerwerk op professionele wijze gebeurt, binnen het afgesproken tijdsbestek. Ons bedrijf is werkzaam voor particulieren en bedrijven en kan grote en kleine klussen voor u uitvoeren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we vertellen u graag meer!

Jarenlange ervaring

In 1922, toen ons bouw- en klusbedrijf begon, speelde timmerwerk een nog grotere rol binnen bouwbedrijven. Het werken met hout is gelukkig van generatie op generatie overgedragen, waardoor wij u ook vandaag de dag met ons timmerwerk van dienst kunnen zijn. Er is geen klus in of om uw woning waarbij niet getimmerd hoeft te worden. Wij zijn u graag van dienst! Onze klanten prijzen ons om onze efficiƫntie en onze prettige, flexibele samenwerking. In Sneek en in de omgeving van Sneek helpen we u graag.